Codette Traveler@Grace Hopper Celebration Conferece 2017 – CHECKED!

Codette a demarat anul acesta Codette Traveler, proiect care-și propune să ofere burse pentru fetele din România pentru a participa la diverse conferințe sau evenimente tehnice din afara țării. Prima conferință de pe lista noastră a fost Grace Hopper Celebration Conference 2017.

GHC 2017  este organizată de AnitaB.org în colaborare cu ACM și se declară ca fiind cea mai mare conferință dedicată femeilor din tehnologie. Anul acesta conferința a adunat 18 000 de participanți și peste 700 de speakeri. Această ediție a avut loc în căldurosul Orlando din Florida.

Codette Traveler a acoperit cheltuielile de transport, cazarea și biletul la conferință pentru două persoane – o personă selectată prin formular și o persoană din cadrul comunității. Pentru această ediție, bursierele Codette Traveler au fost Adriana Mănoiu și Giorgiana Vlăsceanu.  Mai multe informații despre selecție la articolul.

Alături de noi, în acest proiect au fost Cegeka și Bloomberg, în calitate de parteneri și sponsori.

De la studente și până la senioare, GHC este o sursă de inspirație pentru mii de femei de pretutindeni. Conferința aduce în prim plan povești pline de emoție, resurse și ghidare pentru un an întreg.  Așteptăm cu nerăbdare să ne povestească Adriana și Giorgiana despre #GHC17 și despre cum #codette a fost parte în acest an.

Pentru că ne dorim să ajungă și la voi măcar o fărâmă din experiența persoanelor aparținând mișcării tech, le-am întrebat pe fete ce sesiuni au fost cu adevărat spectaculoase. Ei bine… nu au ezitat să ne spună de sesiunile de keynote. În fiecare zi, sesiunea cea mai râvnită a fost keynote-ul care a adunat peste 12 000 de persoane într-o singură încăpere. Nivelul de energie generat de a fi parte din ceva mai mare, este cu adevărat impresionant.

AnitaB.org a încercat să ajungă la un număr mult mai mare de persoane, așa că aceste keynotes au fost transmise live. Haideți să aflăm câte ceva despre topicurile celor 3 zile de conferință ce au fost dezvoltate în cadrul  keynotes.

Miercuri, 4 octombrie

 

Joi, 5 octombrie

Vineri, 6 octombrie

Sperăm că am ajuns cu un strop de inspirație la voi.

În curând revenim cu gânduri și de la Adriana și Giorgiana 🙂

[:]

Spread the love